googleads
 
Altid markedets bedste priser

Stressless sofaer

Stressless sofa

Stressless er især kendt for sin hvilestol, der har indtaget mange nordiske hjem. I 1993 vælger Stressless at udvide sortimentet til også at indeholde sofaer. Idéen var her, at hver en siddeplads i sofaen skulle føles som at sidde i en Stressless stol. Derudover kom der flere anvendelsesmuligheder, idet man kunne ligge ned og sidde flere i samme møbel. I dag er Stressless sofaen meget populær, netop på grund af sin fantastiske siddekomfort og det nordiske look.
 

Den optimale komfort med en Stressless sofa

Med en Stressless sofa får du optimal siddekomfort. Sofaen er kendt for sit sæde, der tilpasser sig kroppens vægt og struktur. Uanset din kropsform vil du opnå en unik støtte, der giver support, der hvor du har brug for det. Stressless benytter altid læder af høj kvalitet, hvilket giver det flotte, stilrene og nordiske look, der passer godt ind i enhver stue. Mange af sofaerne produceres med det karakteristiske træstel, som også ses i hvilestolene. En Stressless sofa kan fås både med høj og lav ryg.
 

Mere end bare en sofa

Stressless har produceret møbler siden 1971, hvor hvilestolen kom på markedet. Både Stressless stole og sofaer er kendt for sin høje komfort og for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover tages der også store hensyn til miljøet fra møbelproducentens side. Ved fremstilling, distribution, brug og destruktion holdes miljøbelastningen på et minimum og råvarerne til produktionen vælges med omtanke.
 

Find en Stressless sofa hos Danbo Møbler

Vil du også prøve den ultimative siddeoplevelse? Kom ind i Danbo Møbler i Hesselager og se vores udvalg af Stressless sofaer. Vi står klar med vejledning og vi har stor erfaring med Stressless møbler. Ring til os i dag på telefon 62 25 16 33 eller kom ind i butikken til en uforpligtende snak. Vi garanterer, at du aldrig vil fortryde valget af en Stressless sofa.

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: mobellager@mail.dk

Web: www.danbohesselager.dk
 

Kort

map
 

Send spørgsmål