googleads
 
Altid markedets bedste priser
Sika-Design Isabell rattan havestol u. armlæn
Isabel stolen uden armlæn er lavet i naturmaterialet rattan og med vedligeholdelsesfri flet i 2 farvekombinationer. Den findes også med armlæn og er skabt med inspiration fra den klassiske indendørs stol ”Rossini”
1.435,00
Isabell rattan havestol
1.495,00
Sika-Design Monique rattan havestol u. armlæn
Monique stolen fås med og uden armlæn og tåler at stå udendørs, da rattan-barken er bevaret og bindingerne er i det vedligeholdelsesfri polystrand
1.595,00
Sika-Design Monique rattan havestol m. armlæn
Komfortabel armstol i naturmaterialet rattan med polystrand bindinger Monique armstol i rattan som tåler udendørs brug. Brug den sammen med et af vores rustikke teakborde eller rundt om cafébordene som fås i samme naturmateriale og i flere farver
1.695,00
Marie havestol u. armlæn
1.895,00
Sika-design Wengler WG-12
Wengler kurvestol designet af R. Wengler - farve Antik Wengler kurvestolen er designet af R. Wengler tilbage i 1902. Stolen er nu relanceret af Sika design. Stolen findes i natur, poleret mat sort og Antik. Hynder i stof kan tilkøbes.
1.995,00
Sika-Design Marie havestol m. armlæn incl. puder white eller
Sika-Design Marie havestol m. armlæn
2.295,00
Sika-design Emma havestol incl. pude white eller Taube.
Sika-design Emma havestol incl. pude white eller Taube.
2.395,00
Sæt pris
Sika-Design Charlot havestol incl. puder white eller Taube
Sika-Design Charlot havestol incl. puder white eller Taube
2.895,00
Sika- Design Dawn Lounge havestol incl. pude white eller Tau
Dawn Lounge havestol incl. pude white eller Taube.
4.175,00
Sika-design Fox stol By Viggo Boesen. VB-11
Fås i natur og sort. Hynde kan tilkøbes.
4.295,00
Charlot 2 pers. havesofa
5.495,00
Teddy stol. VB-17. By Viggo Boesen 1934
Skammel kan tilkøbes. Viggo Boesen Er uddannet arkitekt og i 1930’erne var han blandt de arkitekter, der introducerede den nye villa stil, Funkis, der blev populær blandt den brede befolkning.
6.695,00
Charlottenborg stol af Arne jacobsen med hynde. Stofgruppe B
ICONS kollektionen genopliver ikoniske møbelværker fra nogle af Europas dygtigste og vigtigste arkitekter og designere. Arne Jacobsen, Nanna og Jørgen Ditzel, Viggo Boesen og Franco Albini var alle forgangsmænd i deres tid – de var banebrydende med deres eksperimenterende former af det robuste rattan materiale. Fås uden hynde med flettet sæde
8.765,00
Sika Design Paris stol design by Arne jacobsen, Art fibre.
Sika Design Paris stol.
9.195,00
Dawn 3 pers. Lounge havesofa incl. puder white eller Taube
Dawn 3 pers. Lounge havesofa incl. puder white eller Taube
9.655,00
Sika-design Hanging egg chair. design by Nanna Dietzel
Sika-design Hanging egg chair. design by Nanna Dietzel Seat cushion.Fabric B
12.635,00

Håndlavede Sika Design havemøbler

Med Sika kurvemøbler får du håndlavede havemøbler i den bedste kvalitet. Alle møbellinjer er produceret på eget tegnebræt af anerkendte arkitekter og designere. Sika kurvemøbler er bl.a. brugt i indretningen af flere hoteller, restauranter og krydstogtskibe rundt omkring i verden. Sika Design havemøbler signalerer stil og komfort, men samtidigt også omtanke for miljøet. Ved altid at vælge de rigtige råmaterialer og ved at forny produktionsmetoderne, er Sika Design yderst miljøbevidste.
 

Bæredygtighed og social ansvarlighed

For Sika Design handler det ikke blot om møbelproduktion. Bæredygtighed og social ansvarlighed er et vigtigt emne for møbelproducenten, og der stilles store krav til produktionen fra start til slut. I alle produktionens led tages der hensyn til miljøet, og der er et stort fokus på, at forureningen skal holdes på et minimum. Derudover har Sika Design høje standarder for produktionsmedarbejdernes arbejdsmiljø og stiller også store krav til deres leverandører.
 

Kom og se vores udvalg af Sika havemøbler

Vil du høre mere om Sika Designs håndlavede produkter? Med Sika Design får du kurvemøbler i en unik kvalitet med det skandinaviske, stilrene look. Hos Danbo Møbler står vi klar med professionel rådgivning om Sika Designs produkter. Ring til os i dag på telefon 62 25 16 33 eller besøg vores butik i Hesselager og se vores udvalg af Sika havemøbler og herunder Sika kurvemøbler. 

Sika Design Inspiration

Sika Design producerer havemøbler og kurvemøbler i høj kvalitet. Sika Design har leveret håndlavede møbler siden 1950 og Sika Design styrer al logistik fra deres hovedkontor i Rynkeby på Fyn. Sika Design er et familieforetagende og styres nu af anden og tredje generation. Kun de bedste materialer anvendes til Sika havemøbler, hvorfor du sikres en ultimativ komfort og kurvemøbler med en lang levetid.
Type:
Pris:
Materiale:
Nulstil
Sorter efter
Pris:

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: mobellager@mail.dk

Web: www.danbohesselager.dk
 

Kort

map
 

Send spørgsmål