googleads
 
Altid markedets bedste priser

Sofasæt

Har du plads til mere end blot en enkelt 2-personers eller 3-personers sofa? Så er et sofasæt måske den rette løsning for dig. Med et sofasæt køber du de to sofaer samlet til en fornuftig pris, og det giver din stue en god helhed. Hos Danbo Møbler har vi mange flotte sofasæt i sortimentet, og de findes i et utal af varianter. Uanset hvilken model, størrelse eller farve, du ønsker, så har vi helt sikkert et sofasæt, der falder i din smag.
 

Mange forskellige varianter

Sofasættene fås i mange forskellige varianter. Du kan få det klassiske og store lædersofasæt, en kompakt sofaløsning eller et mere loungeinspireret sofasæt. Uanset hvad du er på udkig efter, så står vi klar til at vise dig mulighederne. Når du køber et sofasæt hos Danbo Møbler, får du en god pris og et produkt, du bliver glad for.
 

Skab hygge med et sofasæt

Et sofasæt bringer hygge og helhed ind i stuen. Uanset hvilken sofakombination du vælger, så vil du skabe et hyggeligt hjørne, hvor der er plads til fordybelse. Et sofasæt giver en optimal inddeling af stuen, hvor mange gode stunder kan tilbringes. Uanset om du vender hovedet mod tv’et, bogreolen eller pejsen, så giver et sofasæt optimal mulighed for et godt udsyn.
 

Sofasæt hos Danbo Møbler

Hvis du er interesseret i et sofasæt til din stue, er du velkommen til at komme ind hos Danbo Møbler og høre nærmere. Vi kan vise dig vores store sortiment af sofasæt og vejlede dig i valg af moduler, materialer, størrelse med mere. Har du brug for at høre mere, er du velkommen til at kontakte butikken i Hesselager i dag på telefon 62 25 16 33

Sofasæt

Flotte sofaer til din stue. Kig her på udvalget af forskellige modeller, materialer, og størrelser. Er du på udkig efter et sofasæt, hvor du samlet køber en 3 personers sofa og en 2 personers sofa, har vi rigtig mange gode tilbud hos Danbo på sofasæt. Er du til et stort sofasæt i læder, der er en lounge værdig eller et lille kompakt sofasæt, der passer til de fleste stuer så kig rundt her på siden eller kom ind forbi din Danbo møbelbutik og prøv udvalget.

Sofasættene fås i mange modeller, farver og størrelser. Mon ikke vi også har et design der passer til din indretning?

Type:
Pris:
Materiale:
Nulstil
Sorter efter
Pris:

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: mobellager@mail.dk

Web: www.danbohesselager.dk
 

Kort

map
 

Send spørgsmål