googleads
 
Altid markedets bedste priser
                
Find en Stressless lænestol og sofa hos Danbo Møbler
Hos Danbo Møbler i Hessellager har vi et stort udvalg af Stressless produkter. I vores sortiment finder du Stressless stole og sofaer i forskellige designs og farver, så der er god mulighed for, at du kan finde en Stressless sofa eller stol, der lever op til dine ønsker.

Besøg vores butik i Hesselager og se vores udvalg af Stressless stole og sofaer og prøv på egen krop at opleve den fantastiske siddekomfort. Du kan også se vores udvalg online og bestille en Stressless stol eller sofa på vores webshop.

Hemmeligheden bag en Stressless lænestol og sofa
Alle dele af Stressless stolene og sofaerne er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det gælder helt fra de avancerede fjedre til materialerne, der former sig efter kroppen. Alle detaljer er gennemtænkt således, at stolene og sofaerne giver dig den mest behagelige siddeoplevelse.

En Stressless stol og sofa er så avanceret og så gennemtænkt, at det er svært at sige eksakt hvilken funktion, der giver den særligt gode komfort som Stressless er garant for. Der er dog absolut ingen tvivl om, at oplevelsen er så afslappende, at det er tydeligt, at Stressless møblerne er designet helt og holdent med dig i tankerne.

De bedste priser på Stressless stole og sofaer
Vi sætter en stor ære i at give vores kunder markedets bedste priser - det gælder også på vores Stressless stole og sofaer. Du kan se hele vores udvalg af Stressless stole og sofaer her på vores webshop eller besøge vores butik i Hesselager, hvor du kan prøvesidde de forskellige modeller, og finde den Stressless sofa eller stol, der passer til dine behov.

Køb en Stressless lænestol eller sofa og få den bedste siddekomfort
De kendte Stressless stole er udviklet af Ekornes, som er ekspert i kroppens behov, når det gælder komfort. Med hele 80 års erfaring og en mission, der går ud på at udvikle verdens mest komfortable møbler, kan du være sikker på, at Stressless stole holder, hvad de lover. Køb en Stressless stol eller sofa hos Danbo Møbler i Hesselager- vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit køb!
https://danbohesselager.dk/moebler/stressless/stressless-laenestole

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: danbo@hesselagermoebler.dk

Web: www.danbohesselager.dk

Åbningstider

Man.: Lukket
Tir.-Fre.: 9.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 14.00
1. søndag i måned: 11.00 - 16.00
 

Kort

 

Send spørgsmål