googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Hesselager

Prøv din drømmestol i eget hjem

Stolebussen i Hesselager er en unik service, som Danbo Møbler tilbyder til alle, som ikke kan eller har tid til at besøge vores møbelhus. Vi kommer ud og bringer en stol med og giver vores kunder mulighed for at prøve den, så de kan se, om den er det rette valg for dem.

Bestil stolebussen

Vælg dine favoritstole som du ønsker at afprøve

Udvælg den stol, du drømmer om. Så tager vi den med ud til en prøveopstilling hos dig.

Vi kontakter dig og aftaler tidspunkt for vores besøg

Efter du har udvalgt den stol, du ønsker, vil vi tage kontakt til dig for at planlægge et tidspunkt, hvor vores stolebus kan besøge dig, så du kan prøve stolen i fred og ro i hjemlige omgivelser, og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Stolebussen kører
ud til dig

Vores stolebus besøger dig med den stol, du har valgt. Vi hjælper selvfølgelig med at bære stolen ind og ud af dit hjem, så du bare kan fokusere på at nyde prøveopstillingen i fred og ro.

Stemnings billede

Vi hjælper dig med at finde den perfekte stol

Med vores erfaring og vejledning igennem hele processen, kan du være sikker på at få den ideelle stol til dit hjem. Hvis du har brug for assistance undervejs, står vi altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til det rigtige valg. Lad os hjælpe dig med at realisere drømmen om den perfekte stol!

Bestil nu

Vores stolebus kan have disse stole med ud til dig

 

Bestil stolebussen

62 25 16 33

Stolebussen

Dygtige og professionelle møbeleksperter

Med Stolebussen kan du få den samme service i dit eget hjem, som du ville have fået ved et besøg i møbelhuset. Hvis du ønsker at se, om en stol fra os passer til dit hjem eller dine behov, så skal du ikke bekymre dig om at skulle tage ud og besøge vores møbelhus. Vi kommer nemlig ud til dig! Stolebussen kører ud i en radius af 50 km fra møbelhuset og giver alle muligheden for at få en personlig stoleprøvning i deres eget hjem.

Vi har et team af dygtige og venlige eksperter, der gerne vil hjælpe dig med at finde den helt rette stol. Vi tror på, at god service betyder noget - og det er derfor vi har skabt Stolebussen; en nemmere og mere personlig måde at handle stole på.

Vores team af eksperter vil guide dig igennem hele processen og sikre, at du finder den helt rette stol til netop din situation. Vi har mange års erfaring med salg af stole og vi vil gerne dele vores know-how med dig. Vores eksperter vil lytte til dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde den perfekte stol til dit hjem.

Vi vil gerne komme ud og give dig muligheden for at prøve en af vores stole i dit eget hjem - det er nu muligt med Stolebussen Hesselager!

Stort udvalg af stole du kan prøve

Vi har et stort udvalg af stole, du kan vælge imellem. Vi har alt fra lænestole, Swing lænestole, otiumstole og hvilestole (med og uden skammel). Vi har også stole med elektrisk fodskammel. Uanset hvilken type stol du ønsker at prøve, så har vi det i vores sortiment. Derfra er det bare at vælge den stol du gerne vil have bragt ud til dig.

Overvejelser inden du vælger stol

Inden du vælger den stol du ønsker at afprøve, er det en god idé at tænke over, hvilke funktioner du drømmer om din stol skal have. Skal den kun bruges til afslapning eller skal det være din primære stol? Skal den have ekstra funktioner som fodskammel, og skal den være eldrevet? Alle disse tanker, er også nogle vi kan hjælpe dig med, så kontakt os endelig, hvis du har brug for vejledning eller rådgivning!

Beskrivelse

Henter...