googleads
 
Altid markedets bedste priser
Team 1020 Taburet
Lille smart taburet. Med en sædehøjde på 41-54 cm.
682,00
Team 1025 Kontorstol
Smart lille fix kontorstol med god komfort og smarte funktioner. Findes i farverne blå, grå sort og rød.
856,00
Race Kontorstol
Kontorstol i sort læderlook og sort Mesh stof. Stolen er med tilt- og vippefunktion.
TILBUD: 999,00
Team 1022 Taburet
Lille smart taburet med en sædehøjde på 60-85 cm. Med justerbar fodring. Leveres i farverne: Blå og sort.
1.248,00
Team 1030 Kontorstol - Sort
Flot kvalitets kontorstol med højdejusterbar sæde/ryg. Findes i blå, grå og sort.
1.406,00
Team 1030 Kontorstol - Blå
Flot kvalitets kontorstol med højdejusterbar sæde/ryg. Findes i blå, grå og sort.
1.406,00
Team 1075 Kontorstol
Kvalitets kontorstol med A-synkron trinløs vip af sæde og ryg. Ryg og flydende sædevip som kan indstilles efter personvægt. Findes i blå, grå og sort.
1.562,00
Team 1001 Industristol
Industristol med ergonomisk formet sæde og ryg i sort integralskum.
1.563,00
Team 1002 Industristol
Industristol med ergonomisk formet sæde og ryg i sort integralskum.
1.969,00
Team 1080 Kontorstol
Kvalitets kontorstol med netryg og lændestøtte, synkron vippemekanisme son kan justeres efter personvægt, og låsbar i 4 positioner.
2.995,00
Team 2011 Kontorstol
Professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, som kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner. Farve: Sort, blå og grå.
3.119,00
Team 2200 Kontorstol - Sort
Yderst komfortabel professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner. Fås i sort & grå.
4.119,00
Team 2200 Kontorstol - Grå
Yderst komfortabel professionel kontorstol med synkron vippemekanisme, kan indstilles efter vægt og låses i 5 positioner. Fås i sort & grå.
4.119,00

Kontorstole

På udkig efter en ny kontorstol? 

Hos Danbo Møbler kan du altid finde en kontorstol i et flot design eller en smart farve. Vi har både kontorstole til hjemmet og til
virksomheder.

Skal kontorstolen bruges mange timer dagligt, er det vigtigt, at den er ergonomisk god og kan tilpasses den, der skal bruge den. Vi har flere ergonomiske kontorstole.

Se udvalget af kontorstole her! Skal det være læderlook eller en skrivebordsstol i stof? Vi har en kontorstol til enhver smag og krop. Besøg evt. din nærmeste Danbo møbelbutik og se vores udvalg af kontorstole.

Andre kontormøbler 

I vores udvalg af møbler har vi også mange andre møbler til kontoret. Du kan blandt andet finde skriveborde m.m. Du er velkommen til at kontakt os og høre mere om vores udvalg af kontotstole. 

Vores udvalg af kontorstole finder du ovenfor

Billig kontorstol

Er du på udkig efter en billig kontorstol, så se vores store udvalg af billige kontorstole. Vi har stole i alle prisklasser i vores sortiment, og du går ikke nødvendigvis på kompromis med kvaliteten, ved at vælge en billig kontorstol frem for en af de dyre. Det vigtigste er, at du finder den kontorstol, du sidder bedst i. Hvis du skal sidde i den i længere tid, anbefaler vi, at du overvejer en ergonomisk kontorstol.
 

Hvad er fordelen ved en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk stol er et godt valg, hvis du har et arbejde, hvor du sidder ned det meste af din dag. En ergonomisk kontorstol giver den rette støtte til ens ryg og lænd, og mindsker derved risikoen for at få arbejdsskader. Disse stole er udformet med et sæde, der gør, at man ikke kan forblive i den samme siddestilling i længere tid. Derved holdes din krop i bevægelse og du opnår varierende siddestillinger. I arbejdsøjemed kan det derfor godt svare sig at investere i en ergonomisk kontorstol frem for en billig stol.
 

Køb en billig stol til kontoret online

Vil du gerne spare turen ned til butikken, så har du mulighed for at købe din nye kontorstol online på vores webshop. Her har vi et stort udvalg af kontorstole, og hvad enten du søger en almindelig kontorstol eller en ergonomisk kontorstol, er det muligt at finde den her. Hvis du køber din nye kontorstol på vores webshop, tilbyder vi at levere den hjem til din adresse. Hvis du i stedet ønsker at spare disse leveringsomkostninger, kan du selv afhente din kontorstol i en af vores butikker.
 

Vil du gerne vide mere?

Så kontakt os gerne. Vil du gerne have flere informationer om en bestemt ergonomisk stol til dit kontor? Eller ønsker du rådgivning om, hvorvidt en billig kontorstol kan opfylde dit behov eller ej? Så tøv ikke med at kontakte din nærmeste butik.
 

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: mobellager@mail.dk

Web: www.danbohesselager.dk
 

Kort

map
 

Send spørgsmål