googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Hesselager

Kontorstole

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Kontorstole

På udkig efter en ny kontorstol? 

Hos Danbo Møbler kan du altid finde en kontorstol i et flot design eller en smart farve. Vi har både kontorstole til hjemmet og til
virksomheder.

Skal kontorstolen bruges mange timer dagligt, er det vigtigt, at den er ergonomisk god og kan tilpasses den, der skal bruge den. Vi har flere ergonomiske kontorstole.

Se udvalget af kontorstole her! Skal det være læderlook eller en skrivebordsstol i stof? Vi har en kontorstol til enhver smag og krop. Besøg evt. din nærmeste Danbo møbelbutik og se vores udvalg af kontorstole.

Andre kontormøbler 

I vores udvalg af møbler har vi også mange andre møbler til kontoret. Du kan blandt andet finde skriveborde m.m. Du er velkommen til at kontakt os og høre mere om vores udvalg af kontorstole. 

Vores udvalg af kontorstole finder du ovenfor

Billig kontorstol

Er du på udkig efter en billig kontorstol, så se vores store udvalg af billige kontorstole. Vi har stole i alle prisklasser i vores sortiment, og du går ikke nødvendigvis på kompromis med kvaliteten, ved at vælge en billig kontorstol frem for en af de dyre. Det vigtigste er, at du finder den kontorstol, du sidder bedst i. Hvis du skal sidde i den i længere tid, anbefaler vi, at du overvejer en ergonomisk kontorstol.
 

Hvad er fordelen ved en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk stol er et godt valg, hvis du har et arbejde, hvor du sidder ned det meste af din dag. En ergonomisk kontorstol giver den rette støtte til ens ryg og lænd, og mindsker derved risikoen for at få arbejdsskader. Disse stole er udformet med et sæde, der gør, at man ikke kan forblive i den samme siddestilling i længere tid. Derved holdes din krop i bevægelse og du opnår varierende siddestillinger. I arbejdsøjemed kan det derfor godt svare sig at investere i en ergonomisk kontorstol frem for en billig stol.
 

Køb en billig stol til kontoret online

Vil du gerne spare turen ned til butikken, så har du mulighed for at købe din nye kontorstol online på vores webshop. Her har vi et stort udvalg af kontorstole, og hvad enten du søger en almindelig kontorstol eller en ergonomisk kontorstol, er det muligt at finde den her. Hvis du køber din nye kontorstol på vores webshop, tilbyder vi at levere den hjem til din adresse. Hvis du i stedet ønsker at spare disse leveringsomkostninger, kan du selv afhente din kontorstol i en af vores butikker.
 

Vil du gerne vide mere?

Så kontakt os gerne. Vil du gerne have flere informationer om en bestemt ergonomisk stol til dit kontor? Eller ønsker du rådgivning om, hvorvidt en billig kontorstol kan opfylde dit behov eller ej? Så tøv ikke med at kontakte din nærmeste butik.


Gamerstole


Hvis du godt kan lide at game, og det er noget, som du bruger meget tid på, er det vigtigt, at udstyret er i orden. Det er også gældende, når det kommer til det, du sidder i. Det gælder om at kunne bevare koncentrationen og kunne sidde ned i lang tid, når man gamer. Det er derfor vigtigt, at du har en ordentlig gamerstol. Hos Danbo Møbler har vi billige gamerstole i alle prisklasser, og vi har med garanti også den, der passer til dig og dine behov. Det vigtigste, når du skal vælge en gamerstol, er, at du føler dig tilpas og afslappet i den, og at din krop for en god positur, så du ikke får skader på den længere bane. Alle vores gamerstole har en ting til fælles, og det er, at de alle er af høj kvalitet.

Blandt vores gamer stol har vi modellen Cobra. Cobra er en gamer stol af høj kvalitet, der fås i to farver enten rød og sort eller blå og sort. Stolen er designet, så du får den bedste komfort, når du gamer. Stolen giver dig en god støtte, så du kan sidde foran computeren i timer. Stolen har derudover vippefunktion i dens ryg, hvilket gør det muligt at indstille stolen, så den passer lige netop til din krop.

Hvis du er på jagt efter det bedste af det bedste, kan vi også klare det. Med Auroza gamerstol får du en stol i absolut topkvalitet og en stol, hvor siddekomforten er i fokus, så du kan klare de lange turneringer, uden at det går ud over din krop.

Hvis du er i tvivl om, hvilken gamerstol der bedst passer til dine behov, er du velkommen til at komme ned til din lokale Danbo Møbler. Her kan du se og prøve vores store udvalg af gamerstole. Alle vores ansatte er professionelle og kan komme med kompetent rådgivning, når du skal vælge din gamerstol.

 

Beskrivelse

Henter...