googleads
 
Længde:
Brede:
Pris:
Materiale:
Nulstil
Sorter efter
Pris:
Springmadrasser
Bredt udvalg af springmadrasser.
1.299,00
Elegance 1011 madras 90x200
Madras med super komfort. Findes i et utal af størrelser. F.eks. 90 x 200 cm:
TILBUD: 3.198,00
LaPur air madras 15 cm
Madras med super komfort. Findes i et utal af størrelser. F.eks. 90 x 200 cm:
4.999,00
LaPur air madras 20 cm
Madras med super komfort. Fås i 5 hårdheder. Findes i et utal af størrelser. Fra 70-100 cm x 190-210
5.999,00
Dream`n Sleep 7 zone Air100 madras
7 zonedelt, 18 cm Air 100 Latex madras som findes i hårdhed medium eller fast. Findes i mange mål.
5.999,00
Tempur Sensation Surpreme CollTouch Madras. 21 cm.
Tempur Sensation Supreme CoolTouch 90 x 200 cm De skønne Sensation madras fra Tempur giver dig bevægelsesfrihed, komfort og støtte. Madrassen har et lag af High Mobility materiale som støtter dig og blidt former sig efter din krop. Madrassen har en fjedrende følelse som man kender fra en traditionel springmadras.
15.499,00
Tempur Original Elite CollTouch Madras. 25 cm.
Tempur Original Elite CoolTouch 90 x 200 cm De skønne Originale madrasser fra Tempur giver en støttende og fast følelse. Madrasserne tilpasser sig nøjagtigt din kropsform for at give maksimal støtte. Derudover indeholder den Originale madras serie en banebrydende teknologi fra Nasa som reducerer trykpunker og absorberer din partners bevægelser, derved er du sikret en mere rolig søvn. Samtidig gør støtten at du vender og drejer dig mindre i søvne, og derved får du også en endnu bedre søvn og vågner mere veludhvilet. Da madrassen er 25 cm høj, er der god plads til nedsynkning, dette er godt da det sikrer at din rygsøjle ligger lige. Derudover er nedsynkning også godt hvis du har brede skuldrer eller hofter. Madrassen kan bruges på et utal af sengebunde, både med elevation og standard rammer. Det bløde betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader.
16.499,00

Madrasser

Se vores stærke priser på madrasser til din seng. Vores madrasser er i høj kvalitet, så du er sikret den bedste søvn. Vi har et stort sortiment af alt i senge, boxmadrasser, elevationssenge og topmadrasser. Vi forhandler bl.a. mærker som Jensen, Moment, Excellent, Jensen, EHOB og LaPur hos Danbo Møbler. Vores mange dygtige møbelsælgere står klar i vores butikker og vil vejlede dig omkring valget af madras og seng.


Ny Madras?

Hvis du er på udkig efter en ny madras, så kom ned til din lokale Danbo Møbler. Vi har et stort udvalg af forskellige madrasser, hvor vi blandt andet har springmadrasser og vendbare madrasser. Det er vigtigt, når du køber en ny madras, at du giver dig tid til at finde den rette. Sengen er der vi bruger omkring en tredjedel af vores liv, og det er derfor vigtigt, at du finder en madras, der passer lige netop til dine behov. Når vi sover, restituerer vores krop, dine muskler slapper af, og der kommer fornyet energi til kroppen – derfor er madrassen vigtig for at give de optimale rammer for din søvn.  

Det rigtige valg

Når du og en eventuel partner skal have en seng sammen, er det vigtigt, at I får en seng, der lever op til begge jeres behov. I skal derfor ikke købe den samme madras, da I vil ligge på to forskellige måder i forhold til jeres størrelse og vægt. En god løsning til jer, der skal have en ny seng, vil være vores vendbare madrasser fra Lama, der er en danskproduceret madras. Den vendbare funktion gør, at sengen har to hårdheder indbygget, som gør, at både du og din partner får en optimal støtte af ryggen, når I sover. Deres madrasser fås i forskellige størrelser og materialer alt efter dine behov.  Du kan blandt andet vælge den lækre LV 2300 fra Lama, som sikrer dig en høj komfort, når du skal sove. Madrassen fås i flere forskellige størrelser, og du kan vælge forskellige hårdheder af madrassen alt efter, hvad der bedst passer til din krop. Derudover kan det hvide betræk tåle at blive vasket.
Fælles for alle vores senge er, at de med deres minimalistiske udtryk og høje komfort vil passe ind i alles soveværelser. Uanset hvilke behov du har til din næste seng, har vi den rette løsning til dig.

 

Kontakt

Danbo Møbler Hesselager

Østergade 50
5874 Hesselager

Telefon: 62251633
Email: danbo@hesselagermoebler.dk

Web: www.danbohesselager.dk

Åbningstider

Man.: Lukket
Tir.-Fre.: 10.00 - 17.30
Lør.: 10.00 - 14.00
1. søndag i måned: 11.00 - 16.00
 

Kort

 

Send spørgsmål