googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Hesselager

Hjørneborde

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Hjørneborde

Hjørneborde til ethvert hjem

Et lille hjørnebord til lampen, eller blot et lille rundt sofabord der ikke fylder alverden? Lækre små borde i mange materialer, størrelser og farver. Så uanset om det er et lille lampebord eller et lidt større bord, du er på udkig efter, har Danbo et varieret sortiment på hjørneborde.
 

Hjørnebord som sofabord, skrivebord og lignende

Et hjørnebord kan have mange funktioner. Det kan være tiltænkt en plads ved siden af sofaen som et sofabord. Måske det ikke behøver den store størrelse, blot plads til en plante, stearinlys eller kaffekop. Bordet kan også stå ved siden af sengen med plads til en lampe og bog. Et større hjørnebord kan også være ideelt som skrivebord, hvor bordet hurtigt har meget overfladeplads uden at tage meget plads fra rummet. Vi har borde der er høje som lave, store som små og derved passer til ethvert behov og formål. Se vores udvalg og bliv inspireret til dit næste bord. 

Vi har også et udvalg af bord-sæt, der fungerer perfekt til den lille stue. Dermed kan bordene fylde lidt til hverdag, og fordeles ud når der er behov for mere overfladeplads. Vi har også små borde med opbevaring, som nemt kan stå i hjørnet med en smuk blomst eller lignende. Kun du kender dine behov og ønsker, men kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe dig i din jagt efter det perfekte hjørnebord.
 

Find dine møbler online eller i den lokale butik

Vi forhandler mange forskellige moderne og klassiske mærker hos Danbo Møbler. Ligeledes finder du vores møbler i mange forskellige materialer, farver og former. Et hjørnebord behøver ikke være firkantet, her finder du det rundt, ovalt, trekantet og lignende. Vores store udvalg af hjørneborde er din garanti for at finde det produkt, der passer bedst ind i din indretning. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte din lokale Danbo butik. her kan du også se dit bord i virkeligheder, og fornemme om det er det korrekte valg. 
Beskrivelse

Henter...