googleads
Danbo Møbler Hesselager

Kommoder

Kommoder

Hos Danbo Møbler har vi et stort udvalg af kommoder, der med garanti vil passe ind i dit hjem. Vi har flere forskellige størrelser og varianter, så kom ned til din lokale Danbo og se vores store udvalg af kommoder.
 

Find din nye kommode her

Alt efter hvilken funktion din kommode skal have, har vi den kommode, der passer ind i dit hjem, og vi har altid gode tilbud på vores kommoder. Blandt andet kan du få den lækre serie fra Delta, der fås i forskellige størrelser og farver. Det er en kommode med et eksklusivt design med enten en kombination i hvid og sort eller hvid og natur, hvilket giver en fed kontrast, der aldrig gør kommoden kedelig at kigge på. Delta er udført i melamin, der solidt står på jorden med dens ben af massiv eg. Kommoden kan fås med to eller tre store skuffer og to små skuffer, derudover kan den også fås som et enkelt eller et dobbelt modul alt efter dit behov.  

Vi fører også kommoder fra det danskproducerede Kaagaard. Med deres elegante, minimalistiske stil er du med Kaagaard sikret et møbel, der passer ind i ethvert hjem. Udover deres flotte design er det også funktionelt og bygget i god kvalitet, så du er sikret et holdbart møbel, der med dets tidløse design, aldrig går af mode. Kommoderne fås også i en række kombinationer, så du kan få det lige præcis, som du ønsker. Kommoden kan vælges i forskellige størrelser og i træsorten bøg eller eg. Du kan vælge, om det skal være lakeret træ eller ej, derudover kan kommoden både hænge på væggen og stå på gulvet med forskellige former for fødder.

Vi har også de klassiske Paris kommoder, der med deres elegante design passer ind i alle rum i hjemmet. Det er en kommode, der aldrig går af mode, og som du ikke bliver træt af. Kommoden fås i forskellige størrelser alt efter, hvor høj eller bred du vil have, at din kommode skal være.
 
Beskrivelse

Henter...